Sítábor 2017


Az idei tanévben is megrendezésre került a sítábor melyen a diákok egyénileg illetve családjukkal együtt is részt vehettek.
Akik a busszal való utazás mellett döntöttek vasárnap hajnalban indultak el a Bad Mitterndorfban található Hotel Berghof Tauplitz 3 csillagos szállodájába.
A sítáborban a résztvevőket sítudásuknak megfelően 4 csoportba osztották be a szervező tanárok. A programok között helyet kapott a síkarnevál is melyen a 8as rajtszámmal induló "lavina" csapat aratott győzelmet. A síoktatás a kezdők illetve a középhaladók számára a délelőtt folyamán kötelező részvétellel zajlott, délután szabadon sielhettek, snowboardozhattak 16 óráig. A haladók egész nap szabadon sielhettek 3 vagy nagyobb létszámú csoportokban. A szálloda elhelyezkedésének köszönhetően fantasztikus kilátás nyílt a környező hegycsúcsokra, völgyekre és a falura. Szerencsére komolyabb baleset, sérülés nélkül zajlott az idei sítábor, remélhetőleg az elkövetkezendő táborokban is ilyen jó hangulatban, tiszta időjárásban sportolhatnak, kapcsolódhatnak ki a síelni vágyók.





Szöveg és képek: Párkányi Krisztián 7/2

Megjegyzések