2017 Herman-hét #3 - Második nap

A Herman-hét második napján készítettünk riportot Lindt Rolanddal, a 11/2 egyik jelöltjével, aki elmesélte nekünk, milyen volt Herman-hétre való felkészülés.

 
- Hogyan választottátok ki, hogy mi legyen a kampányotok témája?
- Hosszú időn keresztül volt a vita róla, aztán végül is kompromisszumos megoldás lett. Én Doctor Who-t akartam, volt aki Addams Family-t, de a 2tally Spies úgy látjuk, mindenkinek tetszik.

- Mennyi ideje készültök?
- Az elmúlt félévben kezdtünk el róla komolyabban beszélgetni minden osztályfőnöki órán, de lélekben igazából már nulladik óta készülünk rá.

- Milyen hangulatban teltek a próbák, illetve a forgatás?
- Abszolút jó hangulatban. Általában végig röhögtük, pláne azokat a jeleneteket a forgatásnál, amin egy órán keresztül ültünk, mert valaki nem tudta elmondani a szövegét. Ez néhány esetben egyébként én voltam. De fantasztikus volt.

- Melyik programot várjátok a legjobban, van-e kedvenc programotok?
- Egyértelműen a pénteken megrendezett jelölt-karaoke lesz, ahol legendás koncertet adunk, és kórusban úgy szólunk, mint egy szülő macska, szóval briliáns lesz.

- Mit javasoltok az utánatok következő tizenegyedikeseknek?
- Mindenkivel jóban kell lenni, jó fejnek kell lenni, mosolyogni kell. A témaválasztás… Nos, a 2tally Spies-nál jobbat nem tudnak kitalálni, de igyekezzenek!

- Mi történt a kémruháddal a bevonulás közben?
- Az egy érdekes folyamat volt. Rájöttem, hogy nem szabd ennyit gyúrnom, ugyanis az egyik forgatás alkalmával szétpattant az izmos hátamon a ruha, és nem tudtuk megcsinálni. Egyébként direkt annyira volt megerősítve, hogy bevonuláskor is szétpattanjon, hogy fokozzuk vele az izgalmakat.

Szöveg: Tolnai Ágnes 9/3
Kép: Internet

Megjegyzések