2017 Herman-Hét #4 - Az utolsó percek (után)

Igaz, hogy a Herman-hétnek már vége, de érdekes lehet retrospektív módon szemlélni az alábbi interjút. 

Az eredményhirdetés előtt kérdeztük meg a 11/4, azaz a Gold Rush jelöltjét, Barta Dénest, mit gondol az elmúlt pár nap eseményeiről. 



-    Hogyan választottátok ki, mi legyen a kampányotok témája?
-     Alapvetően ezt egy hirtelen született ötlet váltotta ki; egy bekiabálós szavazás döntött, így lett témánk a Vadnyugat és az aranyláz.

-    Hogyan telt a filmforgatás?
-    Leginkább az időjárás nehezítette meg a munkánkat, hiszen amikor elkezdtük a forgatást még fagyos volt a föld, fagy volt, hó volt, nekünk pedig ugye pusztákon kellett forgatni pólóban vagy félmeztelenül.

-    Hogyan sikerültek a programok?
-     A programjaink is nagyon sok energiát emésztettek fel, főleg a megszervezésük. Mint láttátok a termünkben is nagyon sok energia van, külön asztalosmunka volt megcsinálni a lengőajtót és a pultunkat. Azt szerettük volna elérni, hogy a fix programjaink mellett a termünkben állandó szórakozás és buli legyen, amit úgy érzem, hogy sikerült elérni. Azt gondolom, az elmúlt két nap legnagyobb dobása az "Anyukám mondtás" pizza volt, amit nagyon sokan látogattak, továbbá a csakratisztítás, valamint a Farkas Tanár úr-féle erkélyről leeresztés.

-    Hogyan ment a bevonulás és a jelölttánc?
-     A bevonulásunkkal viszonylag későn kezdtünk el foglalkozni, illetve a bevonuló járművekkel, aztán végül azt a taktikát alkalmaztuk, hogy nem minél menőbb autókat választunk, hanem inkább minimálisra fogjuk a dolgokat, így például egy holdjáróval jöttünk be, ami nagy sikert aratott. A jelölttáncunk hajnal kettőre lett kész, úgyhogy még friss a dolog, de úgy érzem jól sikerült előadnunk.

-    Kit gondoltok esélyesnek a győzelemre?
-     Úgy érzem, ez egy nagyon szoros verseny. Nem lenne szép dolog magunkat mondani, szerintem abszolút minden osztálynak megvolt az esélye, mindenki másban volt erős, tehát azt mondanám, hogy bármi lehet.

Interjú: Párkányi Krisztián 7/2

Megjegyzések